Shardana, ambient komod dhe ideal për ju dhe familjen tuaj Pica e vërtetë italiane në Tiranë
mirësevini në Shardana

“Krijimtaria dhe finesa e kuzhinës, e realizuar me mjeshtëri nga Shardana”.

E vendosur në një nga rrugët më të njohura në Tiranë, “Piceri Restorant” Shardana vjen si një zhvillim i natyrshëm i suksesit që mbart emri “Gremi”.
Në rrugën e Bodganëve, gjithmonë e më shumë e populluar nga italianët, francezët, belgët dhe europianë të tjerë që marrin shërbime pranë klinikës “Gremi”, lindi domosdoshmëria edhe për një vend të ngrohtë, miqësor dhe familjar ku mund të konsumohen të treja vaktet; një mëngjes elegant, një drekë e larmishme dhe një darkë e shëndetshme.

NA KONTAKTONI!
0683458244
Shija e vërtetë Italiane

Eksploroni shijen e produkteve elitare Italiane

Rezervoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të rezervuar online

Call Now Button