Restorant Piceri Shardana

Bussiness lunch

Kur orët e gjata të punës dhe ngarkesa në zyrë nuk ju lënë mundësinë për të drekuar jashtë, nuk do të thotë aspak që vakti i drekës duhet anashkaluar.

Kjo, sepse dreka është një vakt shumë i rëndësishëm, që prodhon energjitë me të cilat do të ushqehet trupi dhe truri përgjatë orëve në vazhdim.

Anashakalimi i saj do të thotë: më pak energji, më shumë uri dhe më pak rezultate në punë.

Me shërbimin “Bussiness lunch” ne ju japim mundësinë të konsumoni në zyrë, të njëjtin ushqim si në restorant.

Garantojmë që ky ushqim të mbërrijë tek ju i sapopërgatitur, i freskët dhe në orarin e dëshiruar. Kështu pa hequr dorë nga vaktet dhe konsumi sistematik i tyre, ju mund të zgjidhni secilën nga paketat tona të drekës.

NA KONTAKTONI!
0683458244
Pronotoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të bërë porosi online

Call Now Button