Mirësevini në Shardana

Specialiteti i Restorantit tonë është gatimi i prodhimeve të detit.

Në Shardana do të gjeni një menu të larmishme të prodhimeve të freskta të detit dhe llojeve të ndryshme të peshkut të gatuara me kujdes nga shefi ynë i kuzhinës.

Menuja e produkteve të detit

NA KONTAKTONI!
0683458244
Restorant Piceri Shardana është vendi i duhur

Prodhimet e freskëta të detit të shoqëruara me verërat e zgjedhura, do ti shtojnë shijen tryezës tuaj

Pronotoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të bërë porosi online

Call Now Button