Mirësevini në Shardana

Specialiteti i Restorantit tonë është gatimi i prodhimeve të detit.

Në Shardana do të gjeni një menu të larmishme të prodhimeve të freskta të detit dhe llojeve të ndryshme të peshkut të gatuara me kujdes nga shefi jonë i kuzhinës.

Rezervoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të rezervuar online

Call Now Button