our team

Meet our best and most
recognized chefs

How did it all begin? With "Mamma", of course: The mother of all Giardino was opened in 1999 in Nuremberg. Since then, our recipe has proved to be a success: fresh Italian cuisine, a casual ambience and full wide range of dishes.

Hergis Skënderaj

Picieri Hergis Skënderaj, me një eksperiencë 9-vjeçare do t’ju mundësojë të eksploroni shumëllojshmërinë e picave sipas traditës së vjetër italiane.

Argent Shedini

Shef kuzhine

Shefi ynë i kuzhinës Argent Shedini me një eksperiencë 15-vjeçare përgatit me shumë pasion dhe përkushtim ushqimet tuaja të preferuara duke ndërthurur shijen e kuzhinës italiane me kuzhinën tradicionale.

Call Now Button