Argent Shedini

Shef kuzhine

Shefi ynë i kuzhinës Argent Shedini me një eksperiencë 15-vjeçare përgatit me shumë pasion dhe përkushtim ushqimet tuaja të preferuara duke ndërthurur shijen e kuzhinës italiane me kuzhinën tradicionale.

Hergis Skënderaj

Picieri Hergis Skënderaj, me një eksperiencë 9-vjeçare do t’ju mundësojë të eksploroni shumëllojshmërinë e picave sipas traditës së vjetër italiane.

Call Now Button