Argent Shedini

Shef kuzhine

Brief info

Shefi ynë i kuzhinës Argent Shedini me një eksperiencë 15-vjeçare përgatit me shumë pasion dhe përkushtim ushqimet tuaja të preferuara duke ndërthurur shijen e kuzhinës italiane me kuzhinën tradicionale.

Shefi ynë i kuzhinës Argent Shedini me një eksperiencë 15-vjeçare përgatit me shumë pasion dhe përkushtim ushqimet tuaja të preferuara duke ndërthurur shijen e kuzhinës italiane me kuzhinën tradicionale.

Call Now Button